Verhuur

Kultureel Sintrum De Groate Kerk is geschikt voor diverse doeleinden. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Uiteraard staan wij ook open voor uw eigen idee! Over verhuurmogelijkheden en de kosten daarvan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Hillie Blaak op telefoonnummer 06-23528212 of hillieblaak@hotmail.com.

In totaliteit kan Kultureel Sintrum De Groate Kerk zo'n 250 mensen herbergen. Rondom De Groate Kerk is voldoende parkeergelegenheid.

 

Concerten en cd-opnames

Door de geweldige akoestiek is De Groate Kerk uitermate geschikt voor concerten en cd-opnames.  En al worden er regelmatig concerten georganiseerd in het Kultureel Sintrum, u kunt natuurlijk ook uw eigen concert organiseren voor uw eigen publiek.

 

Trouwen in de groate kerk

 

 

Bij een trouwerij hoort een romantische, sfeervolle en stijlvolle locatie.
De Groate Kerk is zo'n locatie! Een uitgelezen plek voor een onvergetelijke huwelijksviering!

De Groate Kerk is een bijzondere en prachtige monumentale trouwlocatie voor zowel grote als kleinere gezelschappen.
De ruimte in de kerk kan worden aangepast aan het aantal genodigden, zodat de unieke sfeer behouden blijft.

De kleuren, het interieur en exterieur, de lichtinval, de akoestiek.... Het speelt allemaal mee voor een onvergetelijke dag!

 

Bruiloften, verjaardagsfeesten en exposities

Daarnaast zijn bruiloften, verjaardagsfeesten en exposities zeer goed te organiseren in deze bijzondere en monumentale omgeving.

 

Uitvaart

Voor een gedenkwaardige uitvaartplechtigheid kunt u ook uitstekend terecht in De Groate Kerk.

 

Vergaderingen, spelletjesmiddagen, dia-voorstellingen e.d.

't Jabikshuus achter De Groate Kerk is te gebruiken voor bijeenkomsten met een kleiner gezelschap zoals vergaderingen, spelletjesmiddagen, dia-voorstellingen e.d.