Wie maakt de mooiste foto van De Groate Kerk?!

De mooiste foto’s worden geselecteerd en gebruikt om een wens/ansichtkaart van te maken voor de verkoop ten bate van
’t Kultureel Sintrum De Groate Kerk in St. Jabik ( met naamsvermelding van de fotograaf )

In aanmerking komen uitsluitend foto’s :
• Die de inzender zelf gemaakt heeft
• Die digitaal worden ingezonden als jpeg (minimaal 500 kb maximaal formaat 2 MB) in de hoogst mogelijke resolutie

Spelregels deelname:
• maximaal 2 foto’s per deelnemer
• inzenden kan uitsluitend via e-mail pr@groatekerk.nl met vermelding naam, adres, telefoonnummer, emailadres
• sluitingsdatum is 31 januari 2022
• de deelnemers van de mooiste foto’s krijgen persoonlijk bericht na sluiting van de inzendtermijn via de email op het opgegeven emailadres en gaan ermee akkoord dat hun foto’s kosteloos en rechtenvrij mogen worden gebruikt door de St. Kultureel Sintrum De Groate Kerk voor publicatie en verkoop (met naamsvermelding van de fotograaf)
• over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
• ingezonden foto’s worden niet geretourneerd