Kerstconcert, Different Sound, dameskoor

Zondag 22 december 2019, 17.00 uur Kerstconcert

Dameskoor Different Sound, o.l.v. Simon Bouma, m.m.v. brassband Blaast de Bazuin  tussen de Oude en nieuwe Bildtdijk o.l.v. Piet Visser.

Different Sound uit Minnertsga is een dameskoor waar je vrolijk van wordt. Een koor met ambitie maar zonder kapsones. De 26 enthousiaste leden brengen een repertoire dat bestaat uit onder meer pop, jazz, gospel en close harmony. Het koor staat al ruim 14 jaar onder leiding van de Harlinger musicus Simon Bouma, die door de vrouwen op handen wordt gedragen. Hij weet hen steeds te motiveren en het beste uit zichzelf te halen. Ook begeleidt hij het koor op piano en heeft hij diverse arrangementen geschreven.

Meer informatie over Dameskoor Different Sound is te vinden op www.differentsound.nl

Voor reserveringen: koordifferentsound@gmail.com

Foto: Thea Bosma

Zondag 22 december geven wij samen met Different Sound een schemerconcert waarbij u wordt meegenomen in een verhaal van eenzaamheid naar hoop. Afwisselend zullen band en koor spelen en zingen, soms samen, soms in kleine groepjes.
Al meer dan 60 jaar wordt er door muziekvereniging Blaast de Bazuin, tussen de Oude- en Nieuwebildtdijk, met veel enthousiasme muziek gemaakt. Gestart als fanfare maar later getransformeerd naar een Brassband die op dit moment uitkomt in de vierde divisie en onder leiding staat van Piet Visser. Naast het geven van concerten wordt er ook regelmatig deelgenomen aan concoursen en festivals… en met succes. Zo is de band als derde geëindigd op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in 2016.

Foto: BdB

Entree €10,- ( kinderen tot 16 jaar gratis)