Informatie

KAARTVERKOOP

Vanaf 30 minuten voor aanvang van een concert of voorstelling kunt u kaarten kopen en/of afhalen aan de deur van De Groate Kerk. Het is helaas niet mogelijk te pinnen.

RESERVEREN

Wilt u graag kaarten reserveren dan kunt u, indien niet anders vermeld, een e-mail sturen naar reserveringen@groatekerk.nl
Wij verzoeken u vriendelijk hierbij aan te geven om welk concert/voorstelling het gaat en het aantal volwassenen en kinderen tot 16 jaar te vermelden. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging via de mail.
Ook is er de mogelijkheid telefonisch te reserveren op telefoonnummer 0518-491792.
Reserveren kan tot drie uur vóór aanvang van een concert, voorstelling of lezing.

 

VERHUUR

Kultureel Sintrum De Groate Kerk is geschikt voor diverse doeleinden.

Door de geweldige akoestiek is De Groate Kerk uitermate geschikt voor concerten en cd-opnames. Daarnaast zijn bruiloften, verjaardagsfeesten en exposities zeer goed te organiseren in deze bijzondere en monumentale omgeving. En al worden er regelmatig concerten georganiseerd in het Kultureel Sintrum, u kunt natuurlijk ook uw eigen concert organiseren voor uw eigen publiek.

Voor een gedenkwaardige uitvaartplechtigheid kunt u ook uitstekend terecht in De Groate Kerk.

't Jabikshuus achter De Groate Kerk is te gebruiken voor bijeenkomsten met een kleiner gezelschap zoals vergaderingen, spelletjesmiddagen, dia-voorstellingen e.d.

In totaliteit kan Kultureel Sintrum De Groate Kerk zo'n 250 mensen herbergen. Rondom De Groate Kerk is voldoende parkeergelegenheid.

Uiteraard staan wij open voor uw eigen idee! Informeer naar de mogelijkheden bij het bestuur van Stichting Kultureel Sintrum De Groate Kerk.

Over verhuurmogelijkheden en de kosten daarvan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Griet Hoekstra op telefoonnummer 0518-401512.

TROUWEN IN DE GROATE KERK

Bij een trouwerij hoort een romantische, sfeervolle en stijlvolle locatie.
De Groate Kerk is zo'n locatie! Een uitgelezen plek voor een onvergetelijke huwelijksviering!

De Groate Kerk is een bijzondere en prachtige monumentale trouwlocatie voor zowel grote als kleinere gezelschappen.
De ruimte in de kerk kan worden aangepast aan het aantal genodigden, zodat de unieke sfeer behouden blijft.

De kleuren, het interieur en exterieur, de lichtinval, de akoestiek.... Het speelt allemaal mee voor een onvergetelijke dag!

Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Griet Hoekstra op telefoonnummer 0518-401512.

PELGRIMSINFORMATIECENTRUM SINT JACOB

Het Pelgrimsinformatiecentrum is gevestigd in het voorportaal van De Groate Kerk en is het hele jaar door, op iedere tweede en vierde zaterdag van de maand, geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Het is het officiële noordelijke steunpunt van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob en Stichting Jabikspaad Fryslân.
De toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.santiago.nl en www.jabikspaad.nl