Cadeau voor De Groate Kerk

Tjipke Bloemhof en Eelkje Hilaridus laten concertvleugel glanzen!

Op het podium van De Groate Kerk staat een prachtige zwarte concertvleugel Yamaha C7 die gebruikt wordt tijdens de concerten van de Stichting het Kultureel Sintrum De Groate Kerk en andere gelegenheden. Tjipke Bloemhof heeft er jaren geleden voor gezorgd dat De Groate Kerk deze mooie vleugel heeft aangeschaft. Met zorg wordt deze vleugel onderhouden en met regelmaat gestemd.

Nu Tjipke Bloemhof zijn taak in het bestuur gaat beëindigen en Eelkje Hilarides haar taak als voorzitter van het bestuur inmiddels heeft beëindigd hebben zij samen een afscheidscadeau aan De Groate Kerk geschonken. Hoe bijzonder is dat?! Zij hebben de concertvleugel helemaal laten politoeren. Met een zeer intensieve behandeling is de vleugel zwart gepolitoerd, waardoor de vleugel weer prachtig glanst. De concertvleugel staat weer als nieuw op het podium!

Het bestuur van de Stichting Kultureel Sintrum De Groate Kerk wil Eelkje en Tjipke heel erg bedanken voor dit prachtige afscheidscadeau! Het laat zien hoe enorm verbonden beide zijn met de De Groate Kerk. Het bestuur bedankt hen voor hun jarenlange inzet in het bestuur. Hun betrokkenheid en tomeloze inzet is ongeëvenaard!

Heel bijzonder is dat zowel Tjipke als Eelkje (als voorzitter), zeker 25 jaar bestuurslid van De Groate kerk zijn geweest!

Fijn dat beide als vrijwilliger bij De Groate Kerk actief blijven.