Programma
  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide5
2019-01-27-Lenny-Khur-Eddie-Mol'Gekust door de eeuwigheid' verglijdt na twee seizoenen op natuurlijke wijze naar de titel van mijn nieuwe programma 'Het lied gaat door'.
Hierin sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor.
De mens en de zanger vergaan maar zoals de geest van de mens eeuwig is, is het lied dat ook. Het is namelijk de ziel van de mens en zonder ziel is er geen leven dus ook geen muziek.
Het besef dat alle dingen komen en gaan binnen het tijdloze gegeven dat wij zijn, stemt tot weemoed en tot vreugde en tot alle muziek die in dit programma te horen zal zijn. Met Reinier Voet op gitaar en Mischa Kool op basgitaar laten wij de snaren en stemmen klinken, omdat ze klinken willen om de snaar in jou te vinden.

Aanvang 15.30 uur
Entree € 15,00 voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar gratis
Informatie over kaartverkoop en reserveringen kunt u vinden onder het kopje INFORMATIE                                                                                                                                                                            Foto:Eddie Mol
logogroatekerk 
Kultureel Sintrum De Groate Kerk
Oosteinde 1
9079 KZ St.-Jacobiparochie
0518-491700 b.g.g. 0518-401512
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.