Onder bovenstaande titel komt Hindrik van der Meer uit Jorwert op 18 maart 's middags met een zeer afwisselend programma vol muziek, poëzie en verhalen naar De Groate Kerk.

Hij neemt ons vertellend, zingend en spelend mee in een reis door zijn leven. Wij maken kennis met zijn grote repertoire aan kinderliedjes, gedichten, kerkliederen en musicals.

2018-03-18-HendrikvdMeer
Ook de literaire en de muzikale bustochten en de tijd dat hij en zijn vrouw Beitske doorbrachten in Papoea (het voormalige Nederlandsch Nieuw Guinea) worden aangestipt en als vanzelfsprekend wordt er met elkaar gezongen.