Regina Albrink b2018-01-28-ReginafotoTheoNoortehaalde haar solistendiploma in Amsterdam bij Danièle Dechenne en studeerde daarna 3 jaar aan de beroemde Franz Liszt Academie in Budapest bij Pál Kadosa en Ferenc Rados. Ze heeft inmiddels vele concerten gegeven in binnen- en buitenland.

Samen met de acteur Klaas Hofstra geeft ze al 15 jaar theatervoorstellingen over componisten zoals Chopin en Liszt. Eind 2016 is de nieuwste productie Beethoven vs Beethoven in première gegaan. Haar spel wordt omschreven als parelend, schitterend & hypnotiserend.

Ze zal o.a. de overweldigende 'Sturm' sonate van Ludwig van Beethoven ten gehore brengen en van haar lievelingscomponist Frédéric Chopin staan het bekende 2e Scherzo en Nocturnes op het programma.

Informatie over kaartverkoop en reserveringen kunt u vinden onder het kopje
INFORMATIE

Foto: Theo Noort

Koren en korpsen van het Bildt presenteren zich ook weer in 2018

U bent van harte uitgenodigd! De toegang is gratis!

Aanvang 15.00 tot 18.00 uur en 19.00 tot 22.00 uur

IMG 3911
Vocaal Ensemble Intermezzo Friesland bestaat uit vijf geschoolde zangeressen en een ervaren pianist. Zij brengen in een wervelende show een grote diversiteit in stijlen: muziek uit de pruikentijd en daarvoor, operette, intieme luisterliedjes, musicalhits, jaren dertig klassiekers en Nederlands- of Friestalige liedjes.

2018-03-04-Intermezzo
Niet alleen muzikaal valt er veel te genieten, minstens zo belangrijk is de theatrale presentatie waarin ook de humor niet ontbreekt. Kortom een programma met voor ieder wat wils.

Foto: Theo Stobbe

Onder bovenstaande titel komt Hindrik van der Meer uit Jorwert op 18 maart 's middags met een zeer afwisselend programma vol muziek, poëzie en verhalen naar De Groate Kerk.

Hij neemt ons vertellend, zingend en spelend mee in een reis door zijn leven. Wij maken kennis met zijn grote repertoire aan kinderliedjes, gedichten, kerkliederen en musicals.

2018-03-18-HendrikvdMeer
Ook de literaire en de muzikale bustochten en de tijd dat hij en zijn vrouw Beitske doorbrachten in Papoea (het voormalige Nederlandsch Nieuw Guinea) worden aangestipt en als vanzelfsprekend wordt er met elkaar gezongen.