Kom op zondag 14 januari naar het nieuwjaarsconcert van muziekscholen Ritmyk en Muzarthe!

Met het optreden in De Groate Kerk wordt de nieuwe gemeente Waadhoeke welkom geheten. Diverse groepen en ensembles van Ritmyk en Muzarthe treden die middag op tijdens 'Welkom Waadhoeke met Muziek'. Ook het Fries Jeugd Fanfare Orkest (FJFO) onder leiding van Syde van der Ploeg doet mee.

Namens Ritmyk zijn een fluitensemble (onder leiding van Gonny
Roelofsen) en het Goedhoutensemble (onder leiding van Stella Boggia) van de partij. Muzarthe is met een popband (onder leiding van Wim de Vrij) en een volwassenensemble (onder leiding van Jan van der Goot) aanwezig.

Gratis entree

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.ritmyk.nl en op www.muzarthe.nl